Contact|

Kindcentrum Congres


20 april 2021 | Utrecht

21. De pedagogisch educatief professional als verbinder in een IKC

Gea Lemmers, Docent Ad PEP/ Pedagogiek Fontys Eindhoven.
Mirjam Brussée, Docent Ad PEP/Pedagogiek Fontys Eindhoven.

Werkvorm: Interactief
Doelgroep: Niet-gebonden.
Leeftijdscategorie: Niet leeftijdsgebonden.
Leerdoelen: Deelnemers krijgen inzicht hoe zij in hun eigen situatie de rol van verbindende professional kunnen vormgeven.

Beiden docenten zijn werkzaam op de associate degree opleiding pedagogisch educatief professional waar studenten worden opgeleid tot het nemen van de verbindende rol in een IKC.
Gea heeft veel ervaring in het verzorgen van diverse (communicatie)-trainingen binnen de kinderopvang. Mirjam is jarenlang in diverse functies werkzaam geweest in de kinderopvang en het basisonderwijs en heeft als manager veel bijgedragen aan de IKC- ontwikkeling binnen de regio.
 
De deelnemers maken kennis met, de soms lastige, dynamiek die er kan spelen in de IKC- ontwikkeling. De deelnemers gaan aan de slag met werkvormen waardoor zij zelf zicht krijgen op de rol die je zelf kunt pakken in deze ontwikkeling. De werkvormen zijn bedoeld als bruikbare inspiratie voor de dagelijkse praktijk.
De insteek is dat we leren van en met elkaar! De workshop is geschikt voor iedereen die betrokken of geïnteresseerd is in IKC-ontwikkeling