Contact|

Kindcentrum Congres


21 april 2022 | Utrecht

Voorwaarden

Organisatie
Het programma van het Kindcentrumcongres wordt ontwikkeld in samenwerking met Uitgeverij SWP. Mediapartners van het congres zijn de tijdschriften Pedagogiek in Praktijk (PIP) en BBMP. De organisatorische verantwoordelijkheid is in handen van congresbureau Logacom.
 
Datum en plaats
Het congres vindt plaats op donderdag 21 april 2022.
 
Locatie
Het congres is in het Beatrixgebouw van congrescentrum De Jaarbeurs te Utrecht. Adres: Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht, www.jaarbeurs.nl.
Plenaire lezingen en presentaties van deze bijeenkomst worden gehouden in het Beatrix theater. De deelsessies en workshops in kleinere groepen vinden plaats in subruimtes op verschillende etages van het Beatrixgebouw.
 
Deelnamekosten
Deelname aan dit congres bedraagt € 295,- excl. btw en is inclusief lunch, consumpties en congresmateriaal. U kunt zich inschrijven via het online aanmeldingsformulier. Na ontvangst van uw aanmelding krijgt u een factuur voor de betaling van de deelnamekosten.
 
Kortingsregeling
 
Meerpersoonskorting: bij meerdere deelnemers uit dezelfde instelling/organisatie krijgt de tweede persoon 5% korting en de derde en alle volgende personen 10% korting op congresdeelname.
Voorwaarde is dat het factuuradres voor alle deelnemers gelijk is.
Extra groepskorting: Voor groepsinschrijvingen geldt 5=4, bovenop de meerpersoonskorting krijgt elke 5e deelnemer krijgt GRATIS toegangVoorwaarde is dat inschrijvingen achtereenvolgend en met gelijk factuuradres online worden voltooid. 
Studentenkorting: studenten hebben recht op € 59,- korting.
Voorwaarde is dat er bij de aanmelding een leesbare kopie van de collegekaart wordt gevoegd.
KIDDO, PIP en BBMP-abonnees: ontvangen € 30,- korting op hun deelname.
Voorwaarde is opgave van uw abonneenummer, dat hebben wij nodig om uw korting te kunnen verwerken. Het nummer kunt u vinden op de adresdrager op de seal van het tijdschrift.  

Scholingsbudget
In de CAO voor primair onderwijs is opgenomen dat iedere leraar over 500 euro scholingsbudget kan beschikken. Daarbij heeft iedere leerkracht recht op 2 uur individuele scholing per week. Kortom, tijd die opgespaard kan worden voor een congresdag! Scholingsbudget en uren zijn naar eigen keuze te gebruiken, maar moet u in overleg wel zelf opeisen. 
Wanneer 90% van de scholing gepasseerd en gevolgd is kunnen deelnemers een presentielijst tekenen om een certificaat van deelname te ontvangen. Dit kan als bewijs worden opgevoerd om congresdeelname te verantwoorden.  

Annuleringsregeling
Voor annulering gelden de volgende termijnen:
1. Bij annulering vóór 7 april 2022 bent u 25% van de deelnamekosten verschuldigd
2. Bij annulering tussen 7 en 14 april 2022 bent u 50% van de deelnamekosten verschuldigd
3. Bij annulering na 14 april 2022 bent u de volledige deelnamekosten verschuldigd
Bij verhindering heeft een deelnemer het recht zich zonder kosten te laten vervangen, mits dit van tevoren schriftelijk aan de organisatie is gemeld.
 
Algemene Voorwaarden
Bij aanmelding zijn de Algemene Voorwaarden van Logacom van kracht. Kijk hiervoor op www.logacom.nl.
 
Programma-verantwoording
Paul Roosenstein, Uitgeverij SWP
 
 
 
Algemene informatie
Congressecretariaat, Logacom BV
 
Logacom BV
Postbus 12010
1100 AA Amsterdam-Zuidoost
T 020-3203364
F 020-3308040
Twitter: @Logacom