Contact|

Kindcentrum Congres


12 mei 2020 | Utrecht

Infomarkt

Op het Kindcentrumcongres wordt een informatiemarkt ingericht. Tijdens ontvangst, pauzes, netwerkborrel en deelsessie (eventueel, obv deelsessiekeuze) hebben deelnemers de mogelijkheid om kennis op te doen van producten en diensten die voor hen interessant zijn. Bent u geïnteresseerd om op deze informatiemarkt aanwezig te zijn? Dat kan! Mogelijkheden en kosten zijn samengevat in online inschrijfformulier op een aparte pagina.

Verschillende bedrijven en organisaties zullen zichzelf presenteren. Organisaties die zich reeds hebben aangemeld zijn:

Logavak Opleidingen, de Kinderopvangschool.nl en de Onderwijs.Academy in de stand van de Logavak Opleidingsgroep

Uitgeverij SWP is dé uitgeverij van (vak)boeken en (vak)bladen voor professionals, werkzaam in onder meer de Kinderopvang, BSO en Primair Onderwijs. Kom tijdens het Kindcentrumcongres op 12 mei naar onze stand voor interessante beursaanbiedingen en raak in gesprek met onze auteurs. Kijk voor een overzicht van onze uitgaven op www.swpbook.com 
Driestar onderwijsadvies adviseert en begeleidt scholen voor (speciaal) voortgezet en primair onderwijs, met inspirerend onderwijs en goede zorg als ideaal. Wij verzorgen onder andere scholingen voor het leerlingvolgsysteem ParnasSys in onze ParnasSys Academie.
Ga voor meer informatie naar: www.driestar-onderwijsadvies.nl